Tu ce iubești? Iubești să arăți bine, să te simți bine, să te bucuri de apreciere, să le fii alături celor dragi, să poți face lucruri bune pentru cei din jur? Iubești să iubești?

Îți apar adesea în cale, cu siguranță, pe pagini de social media, în reclame, în reviste îndemnuri legate de transformare personală. Majoritatea duc la aceeași concluzie: iubește-te mai întâi pe tine, ca să poți să îi lași pe alții să te iubească, ca să știi cum să iubești, ce așteptări ai, ce îți dorești și mai ales ca să poți avea parte de toate cele enumerate mai sus.

Frumusețea, de exemplu, este subiectivă și provizorie, dar singura persoană a cărei părere ar trebui să conteze apropo de aspectul tău fizic este cea pe care ți-o arată oglinda. Dacă nu îți place ce vezi, nu te iubești suficient, sau, poate, nu știi să te pui în valoare. Nu ai învățat să îți evidențiezi trăsăturile care îți plac, ori nu ai o atitudine și o postură care să te ajute să te simți bine.

Deviza noastră este că iubind sincer, poți avea parte de multe bucurii. Pentru că iubirea e un dar, iar atunci când o dăruiești sincer se poate întoarce la tine, ca reflexia din oglinda. Dorim să te învățăm să ai parte de tot ce iubești alături de noi: de frumusețe, de bună dispoziție, de cunoaștere, dezvoltare personală și profesională. Să îți descoperi creativitatea, dar și generozitatea.

Shoppingul e folosit adesea ca o formă de terapie. Online sau offline, te face să te simți mai bine pe termen lung atunci când îl faci smart, conștient, obținând astfel produse pe care le vei folosi sau le vei dărui cu plăcere, nu doar impulsiv, pentru starea de euforie temporară.
Încă din 1886, de când a fost înființată compania Avon, s-a dezvoltat o comunitate uriașă de oameni responsabili, creativi, frumoși, care au învățat cum să își facă viața mai frumoasă, o viață de care să fie mulțumiți și pe care să o iubească.

Te invităm să descoperi cum poți avea parte de ceea ce iubești alături de Avon!